В Україні відзначатимуть День Гідності та Свободи

4871 0
З метою відзначення у 2015 році річниць початку подій Помаранчевої революції та Революції Гідності, віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей в Україні 21 листопада будуть відзначати День Гідності та Свободи. Відповідний указ оприлюднений на сайті Президента України.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

Згідно указу, 21 листопада 2015 року у всі містах України мають бути проведені урочистості та  меморіальні заходи. А у навчальних закладах, закладах культури, військових частинах – тематичних виставок, презентацій, інших заходів, присвячених революційним подіям 2004 року та Революції Гідності.

Читайте також: Пам’ятні дні, які відзначають в листопаді. 7 дат

Також в цей день планується вшанування Героїв Небесної Сотні, тож представники місцевої влади мають забезпечити належний стан місць і об’єктів, пов’язаних з подіями Революції Гідності.

Міністерство інформаційної політики України разом із Українським інститутом національної пам’яті має забезпечити розроблення та впровадження для державних засобів масової інформації тематичних інформаційних програм, присвячених Революції Гідності, а також розповсюдження відповідної соціальної реклами.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!