Політична реклама

В Україні вводять штраф за дегустацію алкоголю

1955 0
Уряд посилив відповідальність за рекламу алкоголю та тютюну. Відтепер за безоплатну роздачу алкоголю чи тютюну, у тому числі, для маркетингових досліджень та дегустації рекламодавці платитимуть штраф.

Крім того, штрафи накладатимуться за обміну тютюнових виробів на будь-які інші товари, роботи та послуги. А також за продаж тютюнових виробів у наборі з будь-якими іншими товарами; надсилання повідомлень поштою, електронною поштою, повідомлень на мобільні телефони, поширення відеодисків, відеоматеріалів, компакт-дисків, комп’ютерних та інших ігор.

Слід зазначити рекламодавці платитимуть також за зображення процесу паління тютюнових виробів або споживання алкогольних напоїв, відсутність попереджувального тексту про шкоду вживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів, залучення до реклами як фотомоделей осіб віком до 18 років тощо.

Джерело: ЗІК

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!