Політична реклама

В Україні вибрали неофіційний гімн Євро-2012. "Вболівай" АУДІО

1632 0
15 березня в залі чемпіонів на НСК «Олімпійський» представили неофіційний гімн Євро-2012. Переможцем конкурсу «Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії!» став 27-річний Дмитро Голуб з Житомира з піснею «Вболівай».

Як розповів сам автор під час презентації, він співає в молодій групі «Укроп», слова і музику хіта написав сам. Журналістам продемонстрували прем’єрне виконання неофіційного гімну Євро-2012.

Нагадаємо, 14 грудня 2011 року радіостанція «Хіт ФМ», музичний телеканал М1 за підтримки Благодійного Фонду «Фонд Бориса Колеснікова» оголосили про започаткування масштабної всеукраїнської творчої акції «Єврохіт – пісня для країни, гордість для історії», яка приурочена до чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012».

Як повідомили організатори, на конкурс надійшло 10 487 заявок, але до участі було допущено лише 4800 пісень, оформлених згідно правил змагання. До фіналу дійшли 16 пісень-лідерів, серед якої авторитетне журі обрало найкращу.

Автор гімну отримає грошову премію від Фонду Бориса Колеснікова – 25 тис. у.о. за слова та 25 тис. у.о. за музику. Також Фондом буде надано 100 тис. у.о. для створення якісного відео-кліпу на пісню, яка переможе у конкурсі. Таким чином, загальний бюджет благодійної акції складає 150 тис. у.о. або 1 млн. 200 тис. грн.

Окрім того новий єврохіт отримає медіа-підтримку: 300 ротацій в ефірі М1, 300 ротацій в ефірі М2 та 300 ротацій на «Хіт ФМ».

Прослухати конкурсний варіант пісні «Вболівай» можна тут.

Джерело: Інформаційний центр «Україна-2012»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!