Політична реклама

В Україні випустили в обіг марки з зображеннями євростадіонів. ФОТО

1654 1
20 лютого 2012 року Укрпошта за проектом "Власна марка" вводить в обіг кольорові поштові марки, присвячені головним об’єктам майбутнього чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Марки персоніфіковані: № 1183 "Україна – футбольна країна. м. Київ. НСК "Олімпійський", № 1184 "Україна – футбольна країна. м. Харків. ОСК "Металіст", № 1185 "Україна – футбольна країна. м. Донецьк. "Донбас Арена", № 1186 "Україна – футбольна країна. м. Львів. "Арена Львів". Ці марки мають купон, призначений для друкування сюжетів на замовлення громадян або організацій, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури Укр аїни.

"Арена Львів", Львів

"Донбас-Арена", Донецьк

НСК "Олімпійський", Київ

ОСК "Металіст", Харків

 

До Євро-2012 Укрпошта також виготовила спеціальні поштові набори – конверти із зображенням стадіонів міст-господарів фінальних змагань із вкладеними аркушами паперу для листів. Їх можна придбати у відділеннях поштового зв’язку України.

Нагадаємо, у грудні 2012 року були представлені пам’ятні монети, присвячені проведенню в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Відомо також, що монети користуються великим попитом у Києві та регіонах країни.

Джерело: 2012ua.net

Читайте також:
20 Лютого, 2012 13:07
Всеволод Марки жахливі...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!