В Україні визначили дати реєстрації та проведення пробного ЗНО

1965 0
Цьогоріч вартість пробного ЗНО може зрости.
Фото: ivona.bigmir.net

Фото: ivona.bigmir.net

Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 10 до 31 січня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна буде на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти у січні 2017 року.

Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури (1 квітня), а також у одному із запропонованих предметів за вибором (8 квітня): історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Читайте також: Випускники шкіл по-новому складатимуть іспити

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість одного тестування для одного учасника визначає кожний регіональний центр оцінювання якості освіти окремо. Як повідомили в ефірі «Львівської хвилі», цьогоріч вона може зрости до 132 грн, проте наразі ще не відомо остаточно. Торік за можливість спробувати пройти тестування абітурієнти платили 120 грн.

Додамо, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!