В Україні з кінця січня біометричні паспорти видаватимуть через термінали

10509 0
Уряд України виділяє 150 млн грн на придбання понад 600 терміналів для видачі біометричних паспортів. Видача має стартувати в кінці січня 2015 року, заявив 5 листопада прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні уряду.
Фото: svetlovodsk.com.ua

Фото: svetlovodsk.com.ua

Арсеній Яценюк підкреслив, що незадоволений тим, «як Державна міграційна служба виконує доручення Уряду щодо запровадження видачі біометричних паспортів»: «35 тисяч паспортів на місяць – це означає черги в кожній області для отримання паспорту», повідомили в департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Читайте також: Чому до літа 2015 року Україна не матиме безвізового режиму з ЄС?

Уряд, сказав Арсеній Яценюк, приймає рішення про виділення 150 мільйонів гривень на придбання понад 600 терміналів для видачі біометричних паспортів: «У нас є 2 місяці. Фактично в кожному районі ми поставимо відповідний термінал, і до кінця січня система повинна працювати».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!