Політична реклама

В Україні заборонили препарат для профілактики інфаркту

1482 0
Державна служба України з лікарських засобів заборонила продаж та застосування препарату «Тромбо АСС 75 мг»: таблетки, вкриті плівковою оболонкою, кишковорозчинні, по 75 мл №30 (10х3) у блістерах, серії 2С107А, виробництва Г.Л. Фарма ГмБх, Австрія, виробник відповідальний за випуск продукту: Г.Л. Фарма ГмБх, Австрія.

 «Тромбо АСС 75 мг» заборонили на підставі встановлення факту невідповідності вимогам аналітичної нормативної документації до реєстраційного посвідчення № UA/5373/01/03 препарату за показником «Розчинення», «Маркування» та у відповідності до чинного законодавства. Про відповідне розпорядження повідомляє прес-служба Держлікслужби.

Суб’єкти господарювання, які здійснюють торгівлю лікарськими засобами, у разі виявлення в себе згаданого препарату повинні знищити його або повернути постачальнику.

Застосовується препарат для: первинної профілактики інфаркту міокарда у хворих на стенокардію; вторинної профілактики інфаркту міокарда; профілактики тромбозів і емболій; профілактики порушень мозкового кровообігу за ішемічним типом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!