Політична реклама

В Україні заборонили препарат "Фезам"

2909 0
Державна служба України з лікарських засобів заборонила застосування та продаж препарату «Фезам»: капсули №10х6 у блістерах, серії 257411, з маркуванням виробника Балканфарм-Дупниця АТ, Болгарія.

«Фезам» заборонили на підставі встановлення факту невідповідності препарату до вимог нормативної аналітичної документації препарату за показниками «Однорідність маси» та «Маркування» та відповідно до чинного законодавства. Про це повідомляє прес-центр Держлікслужби.

При виявленні зразків цього лікарського засобу суб’єкти господарювання, які реалізують медичні препарати, повинні вжити заходи щодо вилучення його з обігу та вміщення в карантин.

Показання препарату «Фезам»: лікування психоорганічного синдрому різного походження - гострі та хронічні судинно-мозкові захворювання, травматична хвороба головного мозку, запальні та інфекційні хвороби нервової системи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!