В Україні заборонили ще кілька російських серіалів. Перелік

2215 0
Державне агентство України з питань кіно на підставі рішення Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно відмовило в державній реєстрації ще двом російським серіалам.
фото: photofact.in.ua, autopalace.com.ua, www.unian.ua, www.radiosvoboda.org

фото: photofact.in.ua, autopalace.com.ua, www.unian.ua, www.radiosvoboda.org

Державне агентство України з питань кіно прийняло рішення анулювати державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасувати державну реєстрацію двом російським серіалам: «Дорога на острів Пасхи» та «Подстава».

«Триває робота щодо захисту національного інформаційного простору», - так прокоментував це рішення голова Держкіно Пилип Іллєнко у своєму Facebook. Обидва серіали – кримінальні драми.

Читайте також: Україна замінить російські серіали польськими

Нагадаємо, що Держкіно заборонило  до показу 376 фільмів і серіалів з серпня 2014 до серпня 2015 року. Закон про заборону розповсюдження і публічної демонстрації фільмів забороняє ті фільми та серіали, які містять популяризацію або пропаганду органів держави-агресора і радянських органів держбезпеки, а також виправдовують окупацію частини території України фільмів, незалежно від країни виробника, виготовлених після 1 серпня 1991 року, та заборону трансляції всіх російських фільмів, зроблених після 1 січня 2014 року. Закон набув чинності 4 червня.

Джерело: Facebook, Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!