В Україні заборонили ще кілька російських серіалів та фільмів. Перелік

2337 0
Державне агентство України з питань кіно на підставі рішення Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно протягом вересня-жовтня 2015 року відмовило в державній реєстрації двом серіалам та сімом російським фільмам.
фото: photofact.in.ua, autopalace.com.ua, www.unian.ua, www.radiosvoboda.org

фото: photofact.in.ua, autopalace.com.ua, www.unian.ua, www.radiosvoboda.org

Про перелік заборонених серіалів відомство інформує на своїй facebook-сторінці: «Синдром дракона», (реж. Хомерікі М., 2012р.), «Тільки ти», (реж. А. Семенова, 2011р.). Також Держкіно анулювало державну реєстрацію і скасувало прокатні посвідчення фільмам: «Вулиці розбитих ліхтарів» – 5, (реж. О.Ігудін, К.Капиця, В.Татарський, 2003р.), «Ми із майбутнього», (реж. Малюков А., 2008 р.), «Історія льотчика», (реж. А.Каплун, О.Ніколаєва, 2009 р.), «Бригада», (реж. О.Сидоров, р.в. 2002 р.), «Полювання на піранью (Піраньї)», (реж. А.Кавун, 2006 р.), «Конвой PQ-17», (реж. Котт О., 2004 р.), «Станиця», (реж. Шевельков В., 2013 р.)

Читайте також: Які російські серіали заборонили в Україні? Повний перелік

Голова Держкіно Пилип Іллєнко зазначив: «Ця робота, яка триває вже другий рік, спрямована не лише на зменшення впливу російської пропаганди, ідеології на свідомість наших громадян, але й на стимулювання і створення передумов, зокрема й економічних, для виробництва власного кіно- і телеконтенту належної якості та змісту».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!