Політична реклама

В Україні заборонили вакцину від гепатиту В

1758 0
Вакцина для профілактики гепатиту В (серія 311008/11) українського виробника ВАТ «Фармстандарт-Біолік» тимчасово заборонена у використанні.

Як повідомили у Державній службі України лікарських засобів, розпорядження про тимчасову заборону препарату пов’язане з летальним випадком після застосування зазначеної вакцини.

Від висновків Держлікслужби залежить, чи повернуть в оборот цю серію вакцин. Наразі поліклініки зобов´язані її здати.

Суб´єктам господарювання, які реалізовують, зберігають і застосовують лікарські засоби, невідкладно перевірити наявність цього медзасобу. При виявленні зразків зазначеного препарату вжити заходів щодо вилучення лікарського препарату та переміщення його в карантин і повідомити територіальний орган Держлікслужби України за місцем розташування. При наступних поставках зазначеного препарату необхідно уникнути придбання, реалізації та його застосування.

Джерело: Львівський портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!