Політична реклама

В Україні залізничні квитки можна буде придбати через мобільний

1621 0
Мініфраструктури вивчає можливість запровадження нової системи безконтактного продажу залізничних квитків, при якій отримати проїзний документ можна буде за допомогою звичайного мобільного телефону.

Про це повідомляє ТСН, посилаючись на міністра інфраструктури Бориса Колеснікова.

"Через програму сканування ми розпочнемо безконтактний продаж квитків: ви можете замовити квиток на сайті, сканувати його на свій телефон, а навівши телефон на автомат - отримати квиток на руки", - розповів урядовець.

За словами чиновника, дана технологія поширена в усьому світі. В Україні ж спочатку планується поставити відповідні квиткові автомати на найбільших вокзалах.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" та Мінінфраструктури ініціюють впровадження "єдиного квитка" на всі пасажирські поїзди в будь-якому напрямку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!