В Україні заповнені вже 44% лікарень для хворих на Covid-19

1309 0
Усього є близько 36 тисяч місць.
Фот: Роман Балук

Фот: Роман Балук

В Україні вже заповнено 44% місць у лікарнях, визначених для прийому хворих на Covid-19. Про це сьогодні, 2 вересня, під час брифінгу повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Усього, за словами міністра, в Україні для пацієнтів з коронавірусом підготовлено близько 36 тисяч місяць. Ще кілька днів тому у лікарнях було орієнтовно 9 тисяч госпіталізованих, але щодня їхня кількість зростає.

Читайте також: В Україні запровадять новий вид тестів для діагностики Covid-19

Водночас, каже міністр, в Україні значно нижчий, аніж у США чи деяких країнах Європи, відсоток летальності унаслідок коронавірсу.

Максим Степанов укотре закликав українців дотримуватись протиепідемічних правил: носити маску у людних місцях, часто мити руки або користуватись антисептиками та дотримуватись дистанції.

Нагадаємо, на Львівщині до прийому хворих на Covid-19 готують нові медзаклади.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!