В Україні запустять послугу оплати «чайових» карткою

1531 0
Відповідна функція має запрацювати упродовж двох місяців.
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

ПриватБанк тестує функцію оплати «чайових» карткою разом із оплатою загального рахунку. Про це повідомляє прес-служба банку.

Читайте також: ПриватБанк закриває онлайн-сервіс грошових переказів iPay

Наразі систему тестують у одній з популярних мереж ресторанів, а упродовж двох місяців функція має запрацювати повноцінно.

«Сьогодні кожне третє замовлення в ресторані або кав’ярні клієнти хочуть оплачувати картками й не носять із собою готівку, щоб подякувати офіціанту за гарне обслуговування та настрій», — розповів керівник напрямку обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов.

За його словами, запуск функції оплати «чайових» карткою підходитиме всім підприємствам громадського харчування та буде зручним для відвідувачів таких закладів.

Зазначається, що заплатити «чайові» карткою можна буде, скориставшись при оплаті рахунку в терміналі закладу відповідною функцією. При оплаті на екрані терміналу з’явиться функція «оплата з чайовими», де клієнт зможе самостійно обрати розмір чайових, які він хоче залишити офіціанту. Скористатися функцією зможуть клієнти будь-якого банку.

Читайте також: Приватбанк видаватиме картки в банкоматах

Нагадаємо, у березні державний ПриватБанк запустить оновлений додаток, яким зможуть користуватися клієнти інших банків.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!