В Україні запрацював безвіз із Катаром

1889 0
Українці можуть перебувати на території Катару не довше, ніж 90 днів упродовж 180 днів.
Фото: mignews.com

Фото: mignews.com

Із 2 листопада в Україні запрацював безвізовий режим із Катаром. Про це повідомляють на сторінці Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України у Facebook.

Читайте також: Куди українці можуть їздити без віз у 2018 році. Перелік країн

Українці з біометричними та не біометричними закордонними паспортами і громадяни Катару можуть в’їжджати, перебувати, виїжджати та перетинати транзитом територію обох держав. Тривалість перебування на території іншої країни не має перевищувати 90 днів протягом 180 днів.

Якщо українці або мешканці Катару хочуть перебувати на території відповідної держави довше, ніж 90 днів, мають отримати візу в дипломатичному представництві або консульській установі. Паспорти повинні бути чинними строком не менше 6-ти місяців з дати в’їзду на територію іншої держави іншої.

Читайте також: Зі Львова можуть відкрити авіарейс до столиці Катару

Додамо, що угоду про безвіз між Україною та Катаром обидві держави підписали ще у березні 2018 року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!