В Україні запрацював платіжний сервіс від Facebook

1792 0
Наразі лише на десктопній версії.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

Універсальний гаманець для сервісів компанії Facebook (Instagram, Whatsapp) став доступним для українських користувачів. Про це повідомляє Ліга.Tech.

До Facebook-гаманця можна підвязати картки Mastercard, Visa, PayPal та проводити збори грошей всередині мережі або переказувати гроші чи навіть купувати віртуальну валюту соцмережі, що використовується на підтримку блогерів.

Також ця платіжна система дозволяє купувати товари всередині Instagram напряму. Систему Facebook Pay можна використовувати для фандрайзингу, купівлі онлайн-ігор, квитків на події, для покупок з обраних сторінок, а також вона дозволить просто пересилати гроші одне одному.

Читайте також: Компанія Фейсбук представлила свій сервіс для групових відеодзвінків

Підключити Facebook Pay можна буде на своїй сторінці у розділі «Налаштування». Наразі скористатись гаманцем можна лише у десктопній версії Facebook.

Нагадаємо, платіжна система запрацювала в США усередині листопада. У компанії запевняють, що система гарантує безпеку даних для користувачів і моніторитиме можливий несанкціонований вхід або підозрілу активність акаунту. Користувачі також зможуть додати пін-код або використовувати біометричні дані (відбиток пальця чи face-ID) для підтвердження платежів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!