Як перевірити вартість номерних знаків для автомобілів

4454 0
Сьогодні набрала чинності постанова Кабміну, відповідно до якої розширили перелік платних номерних знаків, доступних для замовлення.
фото: lvivpost.net

фото: lvivpost.net

На сайті Головного сервісного центру МВС запрацював сервіс, за допомогою якого можна перевірити вартість номерного знаку з потрібною комбінацією цифр. Про це повідомляють у регіональному сервісному центрі МВС Львівської області.

Від сьогодні, 31 липня, набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України №663, згідно з якою розширили перелік платних номерних знаків, доступних для замовлення. Однак послугою можуть скористатися лише власники легкових автомобілів.

На сайті номерні знаки згруповані за вісьмома категоріями і їх можна відсортувати від найдешевших до найдорожчих та навпаки. Усі платні номерні знаки складаються з чотирьох цифр, які групуються за такими комбінаціями:

  • комбінації чотирьох однакових цифр — 30 тис. грн;
  • послідовні комбінації від 0001 до 0009 — 30 тис. грн;
  • три однакові цифри поспіль (наприклад: 0777) — 10 тис. грн;
  • дві послідовні пари однакових цифр (наприклад: 1122) — 10 тис. грн;
  • комбінації 0123 та 1234 — 10 тис. грн;
  • комбінації, що починаються з двох нулів, а наступні цифри неоднакові (наприклад: 0032) — 8 тис. грн;
  • три однакові цифри не поспіль (наприклад: 7077) — 4 тис. грн;
  • комбінації, де однакові перша і третя цифра, друга і четверта цифра; або перша й четверта цифра, друга і третя цифра (наприклад: 1221; 1212) — 4 тис. грн.

Читайте також: Українські водії зможуть оплачувати штрафи онлайн

Додамо, що кожен громадянин може скористатися послугою, звернувшись до зручного за розташуванням сервісного центру МВС. Він має можливість самостійно обрати номерний знак з електронного переліку номерних знаків, наявних на складі цього сервісного центру МВС.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!