В Україні запрацював сервіс з пошуку квитків від Google

2181 0
Служба дає можливість відстежувати вартість квитків на обраний рейс.
фото: vn.depo.ua

фото: vn.depo.ua

Сьогодні компанія Google запустила в Україні свою службу пошуку квитків на літаки Google Авіаквитки (Google Flights), інформує офіційний блог Google Україна.

Як вказано у повідомленні, цей сервіс дозволить українським користувачам легше знаходити, порівнювати і замовляти авіаквитки через google.com.ua/flights.

Читайте також: Ernest Airlines запустить рейси зі Львова в Венецію, Неаполь та Бергамо

Якщо ви плануєте політ і не прив’язані до конкретної дати, служба може порекомендувати альтернативні аеропорти або дати поїздки, які дозволять знизити витрати на переліт.

Крім того, сервіс запропонує користувачам інформацію з прогнозом, коли ціни на авіаквитки можуть зрости і на скільки. У сервісі є можливість відстежувати вартість квитків на обраний рейс і система буде повідомляти про всі зміни ціни в Google Асистенті і електронною поштою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!