В Україні запускають літні англомовні табори Go Global. Шукають волонтерів

4055 0
Минулоріч в Україні стартувала ініціатива з вивчення іноземних мов GO Global. Цього літа GO Global спільно з Міністерством освіти, посольством США, компанією Microsoft та іншими партнерами організовує мовні табори в Україні – GoCamps, які будуть доступні для максимальної кількості школярів.
фото: news.ub.ua, zhyttia-prekrasne.com, 12mis.kernpro.info

фото: news.ub.ua, zhyttia-prekrasne.com, 12mis.kernpro.info

«Ми виявили, що на сьогоднішній день в нашій країні лише дуже маленьке коло дітей мають доступ до сучасних мовних таборів. В першу чергу тому, що більшість батьків не можуть дозволити собі відправити дітей в подібні установи за кордоном» – розповів один з ініціаторів GO Global, народний депутат Мустафа Найєм.

На даний момент більш ніж 3 тисячі шкіл з усієї України попередньо зголосилися цього року організувати мовні табори на базі навчальних закладів. Близько 150 з них, за результатами мотиваційного конкурсу, отримають статус «GoGlobal camps».

Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто, а літній табір може бути веселим, розважальним, та яскравим.

Зараз Go Global активно шукає волонтерів, носіїв англійської мови або людей, які вільно володіють англійською мовою, – готових присвятити час щоб допомогти вчителям в GoCamps в 119 школах з усіх куточків України. Табори відбуватимуться протягом 2-3 тижнів, з 4 червня по 26 червня.

За словами Мустафи Найєма, Go Global вже знайшли необхідні кошти, щоб покрити витрати волонтерів на харчування, проживання і витрати на проїзд в межах України. «Все, що нам потрібно – це ваша готовність прибути в Україну (якщо ви ще не тут) + бажання і час» – додав він.

Для того, щоб стати одним із волонтерів проекту, варто заповнити анкету на сайті або написати на електронну пошту: [email protected].

Джерело: watcher.com.ua

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!