В Україні запускають нові системи оповіщення для пошуку зниклих дітей

814 0
Кожен день до поліції надходять десятки звернень щодо розшуку дітей.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Нацполіція і компанія Glovo розпочали співпрацю для пошуку зниклих дітей. Зокрема, компанія долучилася до впровадження системи сповіщення для пошуку зниклих дітей. Про це повідомили у Національній поліції України. 

«У межах співпраці технічні можливості компанії використовуватимуться для термінового інформування громадян, які можуть володіти інформацією про дитину. Детальна інформація про розшук поширюватиметься серед клієнтів компанії через мобільний додаток на території з визначеною геолокацією, де востаннє бачили дитину», − пояснили там. 

Читайте також: Львівські медики сформували 8-річній дівчинці ніс з її власного ребра

За даними Нацполіції, туди кожен день надходять десятки звернень щодо зникнення дітей. У цьому році таких повідомлень було понад 8 тисяч. 237 дітей ще розшукують. Це пов’язано, зокрема, з бойовими діями.

Нагадаємо, 6 жовтня у Львові на вулиці Городоцькій зникла безвісти 9-річна дівчинка Аліса Ситок. Пізніше дитину знайшли.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!