В Україні запустять безкоштовний юридичний Telegram-бот

1512 0
Бот за локацією визначатиме найближчого юриста, після чого він підключатиме його до чату для онлайн-консультації.
Фото: finforum.org

Фото: finforum.org

В Україні запустять юридичний Telegram-бот «Мій Юрист», який надаватиме правову консультацію та відправлятиме запити до фахівців, пише Економічна правда

Читайте також: У Telegram з’явився бот, що шукає дешеві автобусні квитки

Ідею реалізував юрист із Запоріжжя Володимир Голуб. У Telegram-боті можна обрати галузь права, в якій їй необхідна консультація, і поділитися локацією, якщо необхідно знайти юриста поблизу. Бот звернеться із запитом до бази юристів та підключить фахівця до чату. 

Водночас для юристів створили окремий бот «Мій клієнт», після реєстрації в якому він потрапляє до загальної бази випадкових юристів. 

Читайте також: В Україні запустили Telegram-канал із інформацією про вакцинацію

Аби скоротити час очікування, бот кожні дві хвилини вибиратиме наступну десятку юристів за тими ж критеріями і відправлятиме їм питання. Цей процес завершується, коли хтось із юристів натисне кнопку «відповісти». Крім цього, у сервісі передбачили рейтинг юристів, де клієнти можуть залишати відгуки та оцінки та поскаржитись на недобросовісного юриста. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!