В Україні запустять віртуальні sim-карти

3241 0
Скористатися цією послугою можуть поки що власники останніх моделей iPhone та Google.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Два мобільні оператори Трімоб та Lifecel запустять віртуальні sim-карти. Про це повідомляє Liga Tech.

Про готовність запустити віртуальну sim-карту замість пластикової з чіпом заявили також у Київстар та Vodafone. Електронна sim-карта має вигляд мікросхеми, яку встановлюють у материнську плату смартфона на етапі виробництва. На неї можна завантажувати інформацію про різні картки. Технологія дозволяє мати до 5 sim-карт одночасно.

Читайте також: Який мобільний оператор вигідніший. Порівняння тарифних планів

Віртуальні sim-карти вже підтримують телефони iPhone XS, XR, XS Max; 11, 11 Pro, 11 Pro Max та планшети компанії iPad 3rd generation, Pro, Air, Mini5. Додати sim-карту можна й в телефонах Google Pixel 2, 3, 3 XL и 4, 4 XL.

Щоб почати користуватись такою карткою, наприклад, від Lifecel необхідно придбати фізичний або електронний ваучер в магазині чи на сайті, відсканувати QR-код та активувати eSIM.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!