В Україні запустили сервіс для порівняння цін на газ

4621 0
Він дає можливість порівняти ціни від більш ніж 30 компаній.
ілюстративне фото: 24 канал

ілюстративне фото: 24 канал

В Україні почав працювати сервіс для порівняння цін на газ для побутових споживачів. Про це повідомляє сайт Українська енергетика.

Наразі сервіс працює в тестовому режимі. Він дозволяє отримати актуальну інформацію про цінові пропозиції постачальників природного газу, доступних в конкретному регіоні. Також він дає можливість порівняти ціни від більш ніж 30 компаній і оцінити потенційну економію від зміни постачальника протягом року.

Сервіс, розміщений на сайті https://gasoteka.ua-energy.org/. Згодом команда сервісу планує розширити функціонал таким чином, щоб користувачі могли подавати необхідні документи та заяву на приєднання до обраного постачальника, а також на сайті «Газотеки» повністю проходити та відстежувати процедуру зміни постачальника газу.

Зважаючи на те, що сервіс працює в тестовому режимі, розробники заохочують усіх гравців ринку та користувачів послуг газопостачання надсилати відгуки і побажання стосовно зручності користування сервісом і можливих функцій на адресу [email protected].

Нагадаємо, що з 1 серпня в Україні запрацював ринок газу, за яким клієнт сам може обирати постачальника залежно від ціни та сервісу.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!