В Україні збільшили штраф за брудні номерні знаки на авто

17077 0
Замість 170 грн у разі забруднених номерів доведеться заплатити 850 грн.
Фото: Autoconsulting

Фото: Autoconsulting

В Україні зросли штрафи за експлуатацію авто із забрудненим номерним знаком, про це повідомляє Finance.

Якщо раніше штраф за водіння на незареєстрованій машині, без номерного знака, або з номерним знаком, який не відповідає вимогам стандартів («3D»-номери, стікери і т.п.), забруднений, перевернутий або неосвітлений, чи закритий іншими предметами, що ускладнює його ідентифікацію з відстані 20 метрів, становив 170 грн, то тепер за таке порушення доведеться заплатити 850 грн.

А при повторному «зауваженні» поліції доведеться сплатити вже 1700 грн.

Крім того, водію можуть присудити 30-40 годин громадських робіт. Також порушнику ПДР загрожує оплатне вилучення транспортного засобу.

Читайте також: Відповідальності не уникнути. Усе про нові штрафи для водіїв

Нагадаємо, що Верховна Рада посилила відповідальність за перевищення швидкості руху, передачу керування ТЗ особою, яка не має права ним керувати, а також за водіння у стані алкогольного сп’яніння. Детальніше про нові штрафи читайте за посиланням.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!