Політична реклама

В Україні зменшується кількість радіоточок

1649 0
Кількість проводових радіоточок у 2012 році продовжувала зменшуватись - від цієї послуги відмовилося близько 400 тис абонентів.

На початку цього року в Україні залишилося 1,9 млн активних радіоточок, - пише Економічна правда. Для порівняння, ще в 2008 році "Укртелеком" обслуговував 3,6 млн радіоточок

Одна з основних причин такого скорочення - стрімке витіснення проводового радіомовлення більш сучасними засобами комунікацій.

За підрахунками фахівців компанії, якщо така тенденція продовжуватиметься, у 2016 році залишиться менше мільйона радіоточок, які працюватимуть.

Обсяг видатків "Укртелекому" на утримання мережі від скорочення кількості споживачів не зменшується. Витрати тільки збільшуються через подорожчання матеріальних ресурсів.

Збитки "Укртелекому" від надання цих послуг за підсумками 2012 становили 46 млн гривень, а за останні п'ять років вони досягли майже півмільярда гривень.

"Укртелеком" має намір переглянути тарифи на надання цієї послуги, щоб покрити витрати.

Проте, за підсумками 2012 року компанія "Укртелеком" отримала прибуток у розмірі 366,8 млн гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!