В Україні змінили документи для реєстрації бізнесу та громадських організацій. Зразки заяв

2524 0
Мін'юст виклав у новій редакції десять форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.
ілюстраційне фото: www.capital.ua

ілюстраційне фото: www.capital.ua

Від сьогодні, 24 вересня, набуває чинності наказ Міністерства юстиції №2824/5, який змінює деякі форми заяв для реєстрації бізнесу та громадських формувань, повідомляє Центр надання адміністративних послуг Львова.

Зокрема, у новій редакції викладені:

  • Форма 1.  Заява про державну реєстрацію створення юридичної особи (завантажити).
  • Форма 2. Заява про державну реєстрацію переходу юридичної особи на діяльність на підставі власного установчого документа чи модельного статуту (завантажити).
  • Форма 3.  Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (завантажити).
  • Форма 4.  Заява про державну реєстрацію створення відокремленого підрозділу юридичної особи (завантажити).
  • Форма 5. Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про відокремлений підрозділ юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (завантажити).
  • Форма 6. Заява про державну реєстрацію припинення відокремленого підрозділу юридичної особи (завантажити).
  • Форма 8. Заява про державну реєстрацію припинення юридичної особи в результаті її реорганізації (завантажити).
  • Форма 9. Заява про державну реєстрацію включення відомостей про юридичну особу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (завантажити).
  • Форма 22. Заява про державну реєстрацію (акредитацію) відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації, представництва, філії іноземної благодійної організації (завантажити).
  • Форма 23. Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації, представництва, філії іноземної благодійної організації, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань (завантажити).

 

Нагадаємо, що у Львові можна зареєструвати бізнес чи громадське формування онлайн.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!