В Україні знімають шкільний серіал, в якому грають справжні учні

1680 0
Зі Львова до участі в зйомках відібрали учнів Ліцею №51 імені Івана Франка та Львівської лінгвістичної гімназії, а з Львівщини – Ліцею імені Богдана Лепкого у Дрогобичі.
Фото: Шкільне Reality 2

Фото: Шкільне Reality 2

В Україні знімають шкільний серіал Шкільне Reality 2, що має на меті розкрити творчий потенціал українських школярів та популяризувати використання медіа-матеріалів в освітньому процесі. Проце Tvoemisto.tv повідомили автори серіалу.

Акторами, операторами, режисерами та монтажерами фільму є самі учнівські команди. Учні українських шкіл мають можливість пройти безкоштовне навчання та отримати підтримку від професійних відеографів, спробувати себе в нових ролях, взяти участь у всеукраїнському шкільному кінофестивалі та отримати професійну техніку для своєї школи. 

Зі Львова до участі в зйомках відібрали учнів Ліцею №51 імені Івана Франка та Львівської лінгвістичної гімназії, а з Львівщини – Ліцею імені Богдана Лепкого у Дрогобичі.

Стежити за серіями можна на Ютуб-каналі проєкту, де вже вийшла перша серія.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!