В Україні знову зросли ціни на залізничні квитки

1972 1
У зв’язку з настанням літнього сезону вартість квитків зросла на 6%.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

Залізничні квитки на потяги Укрзалізниці з 1 червня подорожчали на 6% у зв'язку з настанням літнього сезону. Про це повідомляє ЦТС.

Зазначається, що ця зміна не є нововведенням, адже протягом року компанія регулярно підвищує або знижує ціну проїзду відповідно до різних календарних періодів.

Коефіцієнт 1,07 до базової ставки тарифу, який вступив в силу з червня, буде діяти до кінця серпня, після чого у вересні буде застосовуватися коефіцієнт 1,02 – тобто відбудеться зниження на п'ять процентних пунктів.

Читайте також: Не заходьте за стрічку! Репортаж із відкриття Бескидського тунелю

В кінці травня діяв коефіцієнт 1,01, тобто на 1% вище базової ставки проїзду, тому 1,07 – це підвищення на 6% у порівнянні з попереднім періодом.

Нагадаємо, з 30 травня квитки на потяги в Україні подорожчали на 12% . В цьому випадку мова йде не про планову корекцію ціни в зв'язку з календарним періодом, а про підвищення базової ставки тарифу. Наступне підвищення на 12% відбудеться 1 жовтня.


Читайте також:
2 Червня, 2018 14:15
Віра Після підняття цін, квиток економ неможливо купити в курортні міста, сайт то висить, то з помилками. Хоча дорожезні квитки придбати легко....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!