Політична реклама

В Україні зросли ціни на соціально важливі товари

1298 0
Вартість більшості соціально важливих товарів в Україні у період 10-14 серпня підвищилась у середньому на 0,1-1,6%. Про це свідчать дані моніторингу Мінекономрозвитку.

За даними відомства, найбільше подорожчали рис (1,6%), цукор (1,2%), картопля нового врожаю (1,1%), гречані крупи та яйця 1-2 категорії (0,7%), сметана жирністю 15% (0,3%), борошно вищого ґатунку та сало (0,2%), яловичина, свинина, курячі тушки, масло вершкове (жирністю 72-73%) та бензин марки А-95 (0,1%). Цінники на хліб пшеничний (з борошна вищого ґатунку), житній та житньо-пшеничний, макаронні вироби, варені ковбаси першого ґатунку, молоко (жирністю 2,5%), м'який сир (жирністю 9%), соняшникову олію та дизельне пальне залишалися незмінними.

Подешевшали ріпчаста цибуля (-4,6%), морква (-2,3%) та капуста (-1,9%).

Як відомо, моніторинг середніх цін на соціально значущі товари регулярно проводиться в обласних центрах України, містах Білій Церкві, Севастополі та Сімферополі.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!