Політична реклама

В Україні з'являться ресторани з "all inclusive"

1103 0
Формат закладів самообслуговування free floor (платиш за вхід за фіксованим тарифом — і їж, скільки зможеш), що стрімко розвивається в Росії, скоро буде представлений і в Україні. Про це заявляють експерти ресторанного ринку.

Пропозиція повноцінного обіду в короткі терміни, на думку багатьох операторів, сьогодні є дуже перспективним напрямком в ресторанному бізнесі, повідомляє Vkurse.ua.

Крім того, фахівці пророкують подальший вплив азіатської кухні на український ресторанний ринок, у зв'язку з чим очікують появи так званих Noodle-shop — лапшічних.

Поєднання ресторану та магазину в подальшому може бути представлено на українському ринку новим і для міжнародного ринку форматом — eataly. Це великий продовольчий центр, де мало імпортних продуктів — більшість товарів місцевого виробництва. У гостей є можливість придбати їх «на винос», і тут же за столиком спробувати куплене.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!