В Україні об’єднали два міністерства

1408 0
Прем’єр-міністр України Шмигаль заявив, що це рішення дасть можливість більш ефективно планувати й реалізовувати процес відновлення.
Кабінет міністрів. Фото: з відкритих джерел

Кабінет міністрів. Фото: з відкритих джерел

Уряд на своєму засіданні в п’ятницю, 2 грудня, об’єднав Міністерство інфраструктури та Міністерство розвитку громад та територій. Про це повідомив представник уряду в Верховній Раді Тарас Мельничук. 

«Перейменовано Міністерство інфраструктури на Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України. Реорганізовано Міністерство розвитку громад та територій шляхом приєднання до Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України», – пояснив він. 

Читайте також: СБУ вручила підозру священнику Києво-Печерської лаври, який прославляв росію 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що це рішення дасть можливість більш ефективно планувати й реалізовувати процес відновлення. Очолить нове міністерство Олександр Кубраков.

Нагадаємо, що 2 листопада Олексій Чернишов подав у відставку. Він був міністром розвитку громад і територій з березня 2020 року, також з червня 2020 року був членом Національної ради з питань антикорупційної політики.

Софіко Векуа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!