В Україні з’явилися електронні студентські квитки

1921 0
Електронний студентський стане повноцінним аналогом звичайного квитка: він підтверджує право на пільги та статус студента.
Фото: Дія

Фото: Дія

В Україні запустили електронний студентський квиток, яким можна буде скористатися у додатку держпослуг «Дія». Про це повідомили у офіційному повідомленні на Телеграм-каналі додатку.

Читайте також: Як львівські ІТ-фахівці працюють над додатком «Дія»

Електронний студентський стане повноцінним аналогом звичайного квитка: він підтверджує право на пільги та статус студента. Його можна пред’являти прямо на смартфоні й при цьому він не потребує підтвердження паперовим.

Замовити квиток може будь-хто, хто є студентом і має звичний студентський. Скористатись ним у додатку «Дія» можна безкоштовно.

Читайте також: Як це працювати контролером у трамваях Львова. Репортаж

Нагадаємо, що виконком ЛМР дозволив студентам використовувати електронний квиток для пільгового проїзду в громадському транспорті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!