В Україні з’явиться електронний реєстр водойм

1813 0
До кінця року має запрацювати єдиний електронний реєстр водойм України для господарських цілей. Про це повідомив голова державного агентства рибного господарства України Ярема Ковалів.
фото: blog.karpaty.info, www.gazeta.lviv.ua

фото: blog.karpaty.info, www.gazeta.lviv.ua

«До цього часу в Україні не відомо скільки водойм використовується для екокультури, у скількох водоймах розводиться риба, які водойми придатні для цих цілей, а які ні. Сподіваємося, що до кінця року у нас з’явиться електронний ресурс, і будь-хто зможе зайти на нього і знайти ті водойми, які цікавлять, ті, які в оренді, або ж які можна буде орендувати», — сказав Ярема Ковалів.

Читайте також: Скільки коштуватиме онлайн-пошук даних у майновому реєстрі

Нагадаємо, Міністерство культури запровадить електронний реєстр нерухомих історичних пам'яток України та максимально спростить процедуру внесення до реєстру. Це дозволить ефективно захищати та підтримувати історичні пам’ятки.

Джерело: finance.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!