Політична реклама

В Україні з'явиться фінський фаст-фуд

1390 1
Фінська мережа ресторанів швидкого харчування Hesburger та найбільша в світі американська мережа ресторанів фастфуду KFC до кінця цього року планують відкрити свої двері для українських відвідувачів.

KFC — американська мережа ресторанів громадського харчування, які спеціалізуються на стравах з курятини. Була заснована в 1952 році Харланд Сандерсом під вивіскою Kentucky Fried Chicken. Hesburger — найбільша в Фінляндії мережа ресторанів громадського харчування, що розміщена в місті Турку. Сьогодні мережа розвивається також у Латвії, Литві, Німеччині, Естонії та Росії.

Крім того, переговори з місцевими партнерами вели також мережі Starbucks, Burger King, Dunkin Donuts і Vogue-cafe. Нагадаємо, в першому півріччі цього року український ринок покинули кілька рітейлерів, зокрема мережа магазинів аксесуарів сo & beauty, що належить компанії «Мелоні Фешн Груп» (Росія), а також оператори одягу і взуття Peakocks і Nine West. Значну частину магазинів закрив російський торговий оператор SELA. 

Джерело: ВКурсе


Читайте також:
11 Вересня, 2012 18:04
Alex G. Так Шведский или Финський?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!