В Україні з'явиться інтерактивна карта сміттєзвалищ

2463 0
На сайті Міністерства екології та природних ресурсів з'явиться інтерактивна карти всіх сміттєзвалищ, якою зможе користуватися кожен житель України. Про це повідомив міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.
фото: varianty.lviv.ua

фото: varianty.lviv.ua

«З’ясувалося, що в Україні немає ніякого реєстру сміттєзвалищ: ні легальних, ні нелегальних. Сьогодні важко зрозуміти завантажені вони чи недовантажені», — зазначив О.Семерак.

Міністр повідомив, що за кілька тижнів завершиться робота по формуванню інтерактивної карти, якою зможе користуватися кожен житель країни, – пише УНН. Карта буде доступна на сайті Міністерства екології та природних ресурсів.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий звернувся до мера столиці з листом, в якому просить допомогти з тимчасовим зберіганням частини ТПВ (твердих побутових відходів), що утворюються на території Львова. Та з гарантією, що такий самий об’єм буде повернутий на новий постійний Львівський полігон. Віталій Кличко зголосився допомогти, але не зберігаючи львівське сміття, а спалюючи його.

Нагадаємо, мер Луцька Микола Романюк повідомив про припинення прийому сміття зі Львова на полігон біля села Брище Луцького району. Причина даного рішення – протест мешканців. Про це мер заявив на своїй сторінці у соцмережі.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!