В Україні з'явиться новий лоукост

1548 0
Окрім пасажирських, компанія планує здійснювати і вантажні перевезення.

Новий український лоукост Bees Airline планує запустити перші рейси у січні 2021 року. Свій перший чартерний рейс компанія планує здійснити до Єгипту, повідомляє Аvianews.

Читайте також: Turkish Airlines збільшує кількість авіарейсів зі Львова до Стамбула

Нині авіаперевізник проходить сертифікацію у Державіаслужбі. Базуватиметься він у Жулянах.
Компанія подала документи для отримання сертифіката експлуатанта і взяла в лізинг перші два Boeing 737-800, які раніше використовувала МАУ. У наступному році компанія планує придбати ще два повітряних судна.  

Перші рейси Bees запустить в Єгипет і почне роботу як чартерний перевізник. Повноцінний старт компанія планує на квітень 2021 року, коли Bees почне виконувати регулярні лоукост-рейси.

Bees Airline буде використовувати тільки три тарифи економкласу.
Найдешевший тариф Light включає тільки перевезення ручної поклажі і не дозволяє повернення і зміну квитка.
Тариф Smart включає багаж 23 кг і дозволяє змінювати дату вильоту при оплаті штрафу 50 євро і різниці між тарифами.
Тариф Flex включає багаж 23 кг, дозволяє змінювати дату перельоту без оплати штрафу і повернення авіаквитка при оплаті збору 50 євро.
А стандартна норма ручної поклажі становить один предмет з габаритами до 55х40х23 см і вагою до 7 кг. Також додатково можна буде взяти сумку або ноутбук, пальто або куртку, харчування для дитини і один пакет з товарами Duty Free

Читайте також: Чи планують на зимові свята запускати внутрішні авіарейси зі Львова

Нагадаємо, що, незважаючи на кризу, авіакомпанії поступово відновлюють перельоти зі Львова. Wizz Air, Ryanair та SkyUp пропонують близько 20 напрямків. При цьому Turkish Airlines збільшила кількість авіарейсів зі Львова до Стамбула. Детальніше про те, куди можна полетіти зі Львова взимку, читайте за посиланням

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!