В Україні з’явиться посольство Ірландії

2340 0
Наразі в Україні діє ірландське почесне консульство.
Фото: tcc.com.ua

Фото: tcc.com.ua

В Україні відкриють посольство Республіки Ірландії, про це повідомив Міністр закордонних справ України Павло Клімкін на своїй сторінці у Facebook після свого  візиту до Ірландії, повідомляє Європейська правда.

«Візит до Ірландії запам'ятається багатьма моментами та результатами... Серед результатів поїздки – домовленість про відкриття незабаром в Україні посольства Ірландії», –  повідомив Клімкін.

Читайте також: Куди українці можуть їздити без віз у 2018 році. Перелік країн

Міністр додав, що Україна та Ірландія мають «справді історичний зв’язок», а в самій Ірландії завжди підтримували українців.

«Коли сталася Чорнобильська катастрофа, Міністр закордонних справ Саймон Ковене займався збором коштів для допомоги Україні. Сьогодні українська громада Ірландії багато робить для захисту України, підтримуючи наших військових та допомагаючи ветеранам», – зауважив міністр.

Наразі в Ірландії діє посольство України, в Україні — ірландське почесне консульство.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!