З'явився безкоштовний додаток для розрахунку податків за новими правилами

2587 0
З початку року стали чинними зміни законодавства щодо роботи фізичних осіб-підприємців, у тому числі – у сплаті податків. Український програміст за допомогою юриста розробив безкоштовний додаток, який можуть використовувати підприємці, щоб визначити суму до сплати, врахувавши нові правила.

Мобільний калькулятор працює тільки для iOS та поки що робить розрахунок за умови відсутності співробітників. Щоб скористатися додатком, треба вибрати свою систему оподаткування, ввести інформацію про доходи і витрати, після чого калькулятор розрахує суму податків, яку необхідно сплатити до розрахункового періоду, - інформує AIN.

Розробник калькулятора, Дмитро Синько, обіцяє, що додаток залишатиметься безкоштовним, а прибуток він отримуватиме завдяки рекламі всередині та введенню кількох платних функцій.

Робити Android-версію автор поки не планує. При цьому він подумує про створення ботів для Facebook і Telegram.

"Ми хочемо додати можливість розрахунку податків для ФОП з працівниками, для ситуацій перевищення максимальної суми доходів для конкретної системи оподаткування і, можливо, додати розрахунок для юридичних осіб (залежить від затребуваності)", - повідомив програміст.

За матеріалами: Економічна правда, AIN.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!