В Україні з’явився онлайн-кінотеатр з легальними фільмами. Де переглянути?

3303 0
Власники файлообмінника FS.to спільно з асоціацією з управління аудіовізуальними правами «Арма-Україна» запускають онлайн-кінотеатр з легальним контентом. Працюватиме він на домені FS.ua.
фото: ictv, joinfo.ua

фото: ictv, joinfo.ua

Вже кілька днів портал доступний в мережі. Користувачам обіцяють близько тисячі легальних  фільмів, серед них «Божевільний Макс», серія «Хоббіта», «Голодні ігри» та багато інших. Поки що проект працює в тестовому режимі, а на головній сторінці сайту FS.to розміщений зелений банер, що рекламує новий портал зі слоганом «FS.ua повертається!».
 
Ініціатива належить Асоціації «Арма-Україна», першими її підтримали власники FS.to. Новий сайт FS.ua виділений в окремий проект й працює на основі договорів з Ferazko Holding (якій належить файлообмінник) про надання домену і платформи, і «Арма - Україна» - про використання об'єктів авторських прав. Файлообмінник став першим проектом в цій ініціативі, оскільки його користувачі цікавляться переглядом фільмів, а сам сайт не фігурував в міжнародних списках організацій із захисту інтелектуальної власності, пояснюють в асоціації.
 
Наступний етап ініціативи з легалізації контенту - підключення інших популярних сайтів. Зараз для цього створюються платформи і формуються умови роботи. У сайту FS.to (який колись називався FS.ua) раніше траплялися перебої в роботі, пов'язані зі скаргами Української антипіратської асоціації. Тоді глава асоціації Володимир Ілінг заявляв, що файлообмінник не реагує на претензії і продовжує надавати доступ до піратських копій фільмів, що йдуть в кінотеатрах. Через скарги асоціації у файлообмінника вилучили сервери .
 
Джерело: ain.ua

Опублікувала Мар'яна Федина

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!