Політична реклама

В українській міліції з`являться спеціальні кімнати для роботи з дітьми

1303 0
При органах внутрішніх справ передбачається також створення "зеленої кімнати" - це сучасна та ефективна форма роботи з дітьми, надання соціально-психологічної та правової допомоги дітям уразливих категорій, дітям, які потерпіли від злочинних посягань або стали свідками злочину. Про це йшлося під час робочої зустрічі в Міністерстві внутрішніх справ, яку провів заступник міністра Віктор Ратушняк, повідомили УНН в прес-службі Глави держави.

Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко підтримав представлену Міністерством внутрішніх справ Концепцію створення ювенальної міліції. Підбиваючи підсумки, Юрій Павленко наголосив на необхідності підвищення рівня персональної відповідальності кожного керівника райміськвідділу міліції, обласного управління міліції за проведення та результати профілактичної роботи щодо запобігання дитячій злочинності.

У зустрічі також взяли участь представники структурних підрозділів МВС України, завідуюча відділом з питань судових реформ Головного управління з питань судоустрою Адміністрації Президента України Марина Парінова, представники Управління забезпечення діяльності Уповноваженого Президента України з прав дитини, міністерств соціальної політики, юстиції, Генеральної прокуратури, громадських організацій, які займаються питаннями захисту прав дітей.

Джерело: УНН

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!