В українського нардепа підтвердили коронавірус

2537 0
Сергій Шахов самоізолювався.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Нардеп від депутатської групи «Довіра» Сергій Шахов заразився коронавірусом Covid-19. Про це заявив народний депутат фракції «Слуга народу» Олександр Качура на засіданні парламентського комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування сьогодні, 18 березня, пише Новое время.

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

«Оперативна довідка Міністерства охорони здоров’я, яку мені дали, офіційна довідка, яку мені дали – вірус вже підтверджено у цього народного депутата», – сказав він.

Нардеп не озвучив ім'я захворілого. Натомість у коментарі ТСН сам Сергій Шахов підтвердив діагноз і сказав, що самоізолювався.

«Я сьогодні ізольований, займаюся дезінфекцією, з людьми не контактував. Температура знизилася, почуваюся я нормально, сподіваюся, буде все добре. Не знаю, чому навколо цього здійнялася така паніка», – сказав Сергій Шахов.

У свою чергу прес-служба апарату Верховної Ради повідомила, що народний депутат і член групи «Довіра» Сергій Шахов був відсутній на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій, як і на тій, що відбулася 17 березня позачерговому засіданні парламенту.

За словами Шахова, востаннє він був у Верховній Раді 6 березня. Водночас, громадський рух «ЧЕСНО» пише, що нардеп 12 березня відвідував засідання екологічного комітету.

Інформацію про зараження нардепа підтвердили й у МОЗ.

Читайте також: Карантин у Львові. Як живе місто. Фоторепортаж

Нагадаємо, в Україні зафіксували вже 14 випадків захворювання на коронавірус, із них два – летальні, в Чернівцях та на Житомирщині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!