В українському фільмі про Захара Беркута зіграють голлівудські актори

5878 0
Роль Захара Беркута отримав Роберт Патрік, який відомий за роллю робота Т-1000 з текучого металу у фільмі «Термінатор-2».
Фото: ripfighter/Instagram. Американський актор Роберт Патрік

Фото: ripfighter/Instagram. Американський актор Роберт Патрік

У Карпатах розпочалися зйомки історичного фільму «Захар Беркут» за мотивами повісті Івана Франка. Режисером стрічки є Ахтем Сеітаблаєв. Окрім українського акторського складу, у фільмі знімаються американські актори, пише Zaxid.net.

Головну роль у фільмі зіграє голлівудський актор Роберт Патрік, відомий глядачам завдяки ролі у фільмі «Термінатор-2», де він грав робота Т-1000 з текучого металу.

Скріншот з фільму «Термінатор-2»

Інформацію про зйомки в Карпатах актор розмістив у своєму Instagram. Також його участь у проекті вказується на кіноресурсі IMDB. Відповідно до інформації на сайті, інші головні ролі також зіграють англомовні актори. Так, у ролі Мирослави – Поппі Дрейтон, яка знімалась в «Аббатстві Даунтон», а в ролі Тугара – Томмі Фенаган з «Хороброго серця».

Читайте також: У парку культури Львова відкрили сезон кінопоказів просто неба. Фото, відео

Зазначимо, що фільм «Захар Беркут» знімають за підтримки Держкіно. Раніше проект стрічки переміг в пітчингу Держкіно, отримавши 30 млн грн. державної підтримки. Загальний бюджет фільму – 75 мільйонів гривень. Минулого року команда, що працює над фільмом, відвідала село Нагуєвичі, що у Дрогобицькому районі Львівської області, де народився і працював над повістю «Захар Беркут» Іван Франко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!