Політична реклама

В українських поїздах запровадять електронні квитки

1342 0
Державна служба з питань регуляторної політики та підприємництва пропрацювала і погодила проект наказу Міністерства інфраструктури та Міністерства доходів і зборів України, яким серед іншого передбачено введення електронних квитків для проїзду на поїздах.

Також передбачено скасування бланків суворого обліку при оформленні проїзду пасажирів і перевезення багажу на залізничному транспорті у внутрішньому сполученні, - повідомляє прес-служба Держпідприємництва.

Для впровадження електронних квитків пропонується ввести в експлуатацію спеціалізований реєстратор розрахункових операцій «Експрес».

Таким чином, стане можливим оформлення електронних проїзних / перевізних документів. Користувач буде отримувати зображення  електронного перевізного документа, який повинен бути роздрукований на папері.

Кожен такий документ перебуватиме в базі даних програмно-апаратного комплексу електронних проїзних документів.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!