Політична реклама

В українських приймаючих містах Євро-2012 уже заброньовано половину готельних номерів

1422 0
Близько 50% місць розміщення із загальної кількості законтрактованих в українських приймаючих містах уже забронювали вболівальники країн – учасників Євро-2012. Про це під час відеомосту Київ-Москва-Мінськ, темою якого була підготовка України до Євро-2012, сказав президент Всеукраїнської асоціації готелів та ресторанів Дмитро Заруба.

Як він повідомив, загалом по Україні підписано договорів офіційними туроператорами для розміщення близько 60 тисяч єврофанів. «Враховуючи велику активність англійських, французьких та шведських фанів, на розміщення на Євро-2012 в Україні спостерігається неабиякий ажіотаж», - зазначив пан Заруба. 

Він додав, що найбільше місць фанами попередньо зарезервовано в українській столиці, адже тут гратимуть команди Швеції, Англії, Франції, а також будуть відбуватися поєдинки чвертьфіналу та самого фіналу, - повідомляє "Інформаційний центр "Україна-2012".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!