В українських укриттях та бомбосховищах народилося кілька дітей. Фото

4543 0
У Херсоні, Києві та Коломиї на Івано-Франківщині під час повітряної тривоги народилося кілька дітей.
Фото: Віктор Ляшко

Фото: Віктор Ляшко

«Третю добу війни, яку розпочали російські окупанти, під обстрілами та вибухами, вирує також життя і з'являється плач новонароджених українців»,написав на своїй сторінці у Фейсбук міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Так, в одному з київських укриттів народився здоровий хлопчик.

«Мія народилася цієї ночі в стресовій обстановці – бомбардування Києва. Її мама щаслива після цих складних пологів і негайно вирушає до притулку», – написала Ганна Гопко.

Двоє здорових хлопчиків народилися у бомбосховищі Херсона, повідомив міський голова Херсона Ігор Колихаєв.

«Під обстрілами, в одному із пологових будинків облаштованому у бомбосховищі народилось два хлопчики. Два нових життя, які у своєму генетичному коді вже мають Війну. Ми і вони ніколи не забудемо, і ніколи не пробачимо! Життя йде, ми народжуємо дітей і нас ніхто не здолає!», – написав він.

А сьогодні, 26 лютого, під час сигналу «повітряна тривога» в укритті пологового будинку в Коломиї народилася дівчинка. Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Фото із соцмереж


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!