В Україну на Великдень прибудуть держсекретар і міністр оборони США

1369 0
Під час візиту американська делегація обговорюватиме зокрема постачання зброї Україні.
Фото: REUTERS

Фото: REUTERS

В Україну завтра, 24 квітня, з візитом прибудуть державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр оборони США Ллойд Остін. Про це під час пресконференції з українськими та іноземними медіа у київському метро, 23 квітня, зазначив Президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: У Джо Байдена готують пакет військової допомоги Україні на 800 млн доларів

«Завтра до нас приїжджають люди зі США. У мене буде зустріч з міністром оборони і з державним секретарем», – Володимир Зеленський.

За словами глави держави, під час візиту американська делегація обговорюватиме зокрема постачання зброї Україні.

Нагадаємо, за словами президента України Володимира Зеленського, якби Україна отримала доступ до всієї зброї, якої потребує, яка є у партнерів і співставна зі зброєю, яку використовують російські окупанти, – українські захисники вже б завершили війну. Тому Президент закликав партнерів надати Україні зброю зараз, щоб допомогти врятувати життя тисяч мирних громадян.

Раніше лідери трьох держави – Сполучених Штатів, Великої Британії та Канади – заявили, що планують надати Україні важке озброєння включно з артилерією.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!