В Україну офіційно зайшов автобусний лоукостер FlixBus

15536 1
На сайті лоукостера вже відкрили продаж квитків від 5 до 15 євро.
Фото: Міністерство інфраструктури

Фото: Міністерство інфраструктури

Найбільший автобусний перевізник Європи FlixBus повноцінно вийшов на український ринок. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Читайте також: SkyUp не запускатиме авіарейси зі Львова до Одеси

На сайті лоукостера вже відкрили продаж квитків від 5 до 15 євро. Купити квиток можна й через мобільний додаток, у якому можна відстежити, де перебуває автобус і коли він прибуде. При цьому роздруковувати квиток не потрібно – водій просканує QR-код.

Цього року зі Львова, Києва, Харкова, Дніпра та Одеси FlixBus планує їздити до Німеччини, Польщі, Чехії, Австрії та Угорщини. Пересадкові хаби облаштують у Кракові, Будапешті, Берліні та Мюнхені. У подальшому від компанії очікують відкриття внутрішніх рейсів між українськими містами. 

Додамо, що з кінця липня FlixBus вже виконує рейси зі Львова, Києва, Рівного та Житомира до Європи. Фактично FlixBus уже був присутній на українському ринку з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт та інші міста. Проте пасажирів безпосередньо перевозив партнер компанії LEO Express.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Компанію FlixBus заснували у Мюнхені. З 2015 року компанія FlixBus працює на міжнародному ринку та надає послуги перевезення у Франції, Італії, Австрії, Нідерландах, а також закордонні регулярні рейси в Іспанію, Англію, країни Скандинавії, Центральної і Східної Європи.

 

 


Читайте також:
12 Червня, 2019 01:15
Мар'яна Виграла в ціпсах в Чехії знижку на 20 %чи можу скористатися?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!