В Україну планує зайти автобусний лоукостер, що вже їздить зі Львова в Європу

3495 0
FlixВus збирається виконувати міжміські рейси в Україні.
фото: busbud.com

фото: busbud.com

Найбільший оператор автобусних перевезень в Європі FlixBus планує вийти на український ринок. Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію компанії.

11 червня представники перевізника проведуть у Києві свою першу прес-конференцію. Гендиректор FlixBus у Польщі Міхал Леман розповість про плани розвитку компанії в Україні, бізнес-модель та співробітництво з місцевими перевізниками, а також про новий стандарт міжміських автобусів.

Читайте також: Пасажиропотік львівського аеропорту зріс на понад 50% від початку року

Додамо, що з кінця липня FlixBus вже виконує рейси зі Львова, Києва, Рівного та Житомира до Європи. Фактично FlixBus уже був присутній на українському ринку з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт та інші міста. Проте безпосереднє перевезення пасажирів за цими напрямками здійснював партнер компанії LEO Express.

Наразі маршрути автобусів FlixBus прокладені через більш ніж 2000 населених пунктів у 29 країнах. Щодня компанія виконує приблизно 350 тисяч рейсів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!