В Україну прийде найбільший у світі оператор LycaMobile

4579 0
Найбільший у світі віртуальний оператор мобільного зв'язку (Mobile Virtual Network Operator, MVNO) LycaMobile зареєстрував в Україні юридичну особу.
зображення: 24 Канал

зображення: 24 Канал

Національна комісія з питань регулювання зв'язку та інформатизації внесла в телеком-реєстр компанію LycaMobile Україна, пише Liga.net з посиланням на анонімне джерело серед менеджерів компанії.

Компанія LycaMobile планує надавати послуги на всій території України і спробує реалізувати свою знижку-стратегію на ринку національних та міжнародних дзвінків, СМС і передачі даних. Крім того, у відомостях про реєстрацію української юридичної особи зазначено, що крім телеком-послуг, компанія також має намір надавати фінансові послуги.

Читайте також: В Україні запровадять 4G

«Представництво створено тільки з однією метою – потрібно отримати копію ліцензії», – йдеться у повідомленні. Представник Lyca Group в Лондоні Шарлотта Юкес заявила, що оголошення про LycaMobile Ukraine відбудеться вже найближчим часом.

Довідка: LycaMobile (Великобританія) – це повноцінний віртуальний оператор з усіма необхідними IT-системами для надання телеком-послуг. Бізнес таких компаній полягає в тому, що вони орендують у мобільних операторів інфраструктуру і продають на її базі сервіси для кінцевих клієнтів (наприклад, на таких умовах Lyca вже більше п'яти років співпрацює з британською O2). Компанія працює в 22 країнах і обслуговує понад 15 мільйонів абонентів, інформує сайт Каналу 24.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!