Політична реклама

В Укравтодорі кажуть, що ям на дорогах вже немає

1236 0
Ямковість основних доріг загального користування на 10 березня 2013 року ліквідовано на 98%. Відремонтувати залишилося всього 61 кілометр основних автошляхів.

Про це прем’єр-міністру Миколі Азарову доповіло керівництво "Укравтодору", - повідомляє Економічна правда.

У секретаріаті Кабміну нагадали, що внаслідок несприятливих погодних умов цієї зими було значно пошкоджено дорожнє покриття. Загалом на початок робіт - 12 лютого цього року було уражено ямковістю 2,631 тис км основних доріг країни держзначення.

В уряді повідомляють, що наразі вже повністю відремонтовано пошкоджені після різких перепадів зимових температур дороги Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, Херсон - Джанкой - Феодосія - Керч, Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта, Київ - Знам’янка, Красноперекопськ - Сімферополь, Запоріжжя - Донецьк, Улянівка - Миколаїв, Сімферополь – Феодосія.

Також там стверджують, що наближається до завершення ремонт доріг Київ - Чернігів - Нові Яриловичі, Знамянка - Луганськ - Ізварене, Київ - Одеса, Кіровоград - Платонове, Одеса - Рені, Північно-східний обхід Києва з під’їздом до М-03.

Як відомо, нещодавно в Києві близько сотні водіїв принесли під офіс "Укравтодору" частини своїх автомобілів, розбитих на столичних дорогах.

Генпрокуратурою на адресу керівництва "Укравтодору" внесено подання про усунення порушень законодавства. Документами прокурорського реагування відшкодовано коштів на  суму майже 9,8 млн гривень, до суду пред’явлено 17 позовів на загальну суму близько 75 мільйонів гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!